פטריות פורטבלו ממולאות בגבינות

רוזי אלימלך – פטריות ממולאות גבינות – מתכון לשבועות – שישלייק

רוזי אלימלך מכינה מנה קלה להכנה ומפנקת בטירוף! פטריות ממולאות בגבינות לאירוח המושלם

♦ מצרכים:

6-8 פטריות פורטבלו בינוניות (חשוב פטריות טריות)

100 גר' גבינת פטה כבשים מגוררת

100 גר' גבינה צהובה מגוררת

100 גר' גבינה צפתית מגוררת

3 כפות פירורי לחם

3 בצל ירוק (רק החלק הירוק) קצוץ

1 כף עלי תימין טריים או כפית שטוחה תימין יבש

1 שן שום גדולה כתושה

100 גר' גבינת שמנת 25% (אפשר גם פחות אחוזי שומן)

קורט פלפל שחור

לציפוי:

50 גר' גבינה צהובה מגוררת (אפשרות)

מתכון פטריות פורטבלו ממולאות בגבינות

מערבבים בקערה את הגבינות, פירורי הלחם, בצל ירוק, תימין , שום ופלפל שחור.

מסירים לפטריות את הרגליים. יוצרים 6-8 כדורים מהתערובת וממלאים את הפטריות.

מניחים את הפטריות הממולאות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ-12 דקות. לגיוון, בשלב זה ניתן להוסיף 50 גר' גבינה צהובה ולהחזיר לתנור להקרמה של כ-2 דקות.

בתיאבון !

 

 

 

 

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s